Populair

Populair

Populair

Oldtimer ruiten

Moet de ruit van uw oldtimer vervangen worden? Er zijn niet veel van deze bijzondere auto’s in Nederland, waardoor de juiste ruiten niet gemakkelijk te verkrijgen zijn.

Voordelig Autoglas heeft de juiste contacten in het binnen- en buitenland om voor elke auto de juiste ruit te vinden. Wij hebben gespecialiseerde montagepartners, die ervaren zijn in de montage van auto onderdelen van oldtimers.

Voor elke exclusieve auto de juiste ruit

Voor klassieke auto’s worden niet altijd meer de originele ruiten geproduceerd. Maar deze kunnen nog wel bij leveranciers liggen of volledig intact in niet-rijdende auto’s verwerkt zijn.

Het netwerk van Voordelig Autoglas bestaat uit vele leveranciers, garages, handelaren en specialisten. Binnen deze bedrijven is voor praktisch elke auto een perfecte autoruit te vinden. Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden voor uw unieke auto!

Kwaliteit, montage en service

Uw auto wordt met de grootste zorg behandeld. Juist omdat een oldtimer of Amerikaanse auto voor de meeste Nederlanders speciaal is, moet deze ook zo behandeld worden. Een specialist weet daar wel raad mee!

De FOCWA-gecertificeerde montagepartners van Voordelig Autoglas gaan zorgvuldig te werk. Door ervaringen met dezelfde of soortgelijke auto’s worden details perfect ingevuld. Details, die belangrijk zijn voor de veiligheid en uitstraling van uw bolide. Profiellijsten en rubbers moeten perfect aansluiten, eventuele technologie wordt goed geïnstalleerd en bovenal wordt de ruit op de millimeter nauwkeurig geplaatst.

Blijf niet te lang rijden met een barst of scheur in uw ruit: laat deze vervangen.
Neem voor snelle, gemakkelijke en precieze ruitvervanging van uw oldtimer contact met ons op.

Op zoek naar een speciaal ruit?
Onze specialisten zoeken met u mee?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5!
Lees klantervaringen