Populair

Populair

Populair

Achterruit vervangen

Zit er een scheur of barst in de achterruit van uw auto? Dan wilt u dat deze snel en correct verholpen wordt. Zonder dat het vervangen van uw achterruit veel tijd, energie en geld kost!

Loop niet het risico dat ruit terwijl u rijdt volledig doorscheurt. Laat het glas vervangen door een ruit van dezelfde hoge kwaliteit. Dit kan thuis, op kantoor of in de garage gebeuren. En: wanneer u een WA+-verzekering heeft, kan het zijn dat de ruitvervanging vergoed wordt!

De juiste achterruit voor uw auto vinden in 2 stappen

Bij Voordelig Autoglas kunt u zoeken op uw kenteken. Daarmee vinden wij direct welke ruiten in uw auto gebruikt worden. Selecteer of u een voorruit, achterruit of zijruit nodig hebt en u ziet meteen de kosten van vervanging.

De ruiten zijn van precies dezelfde kwaliteit als achterruiten die door uw merkdealer geplaatst worden. Voordelig Autoglas gebruikt namelijk ruiten van dezelfde fabrikanten. Op deze zogenaamde OEM-goedgekeurde ‘aftermarket’ ruiten is alleen geen merklogo verwerkt, wat de kosten flink drukt!

Achterruit snel op locatie vervangen

De FOCWA-gecertificeerde montagepartners van Voordelig Autoglas kunnen op een door u te bepalen locatie de autoruit vervangen. Terwijl u aan het werken, sporten of ontspannen bent, wordt er een nieuwe ruit gemonteerd. Binnen een uur is de klus geklaard en kunt u weer veilig op weg! Op weg met de zekerheid van een correct gemonteerde ruit. Niet voor niets zit op het montagewerk 4 jaar FOCWA-garantie!

Kosten en vergoeding van vervanging

De prijzen van de ruiten worden voor elk model aangegeven. Door de kostprijs van het specifieke model en de geschatte tijd voor de montage, verschillende ruiten in prijs.

Wanneer u een WA+-autoverzekering  heeft waarin ruitschade in de verzekeringspolis opgenomen is, kunt u een groot gedeelte van uw kosten vergoed krijgen. Of u eigen risico moet betalen, verschilt per verzekering. Onze montagepartners vergoeden uw eigen risico!
Lees de pagina over verzekeringen voor meer informatie en raadpleeg uw eigen verzekeringspolis voor de specifieke voorwaarden van uw verzekeraar.

Laat uw achterruit snel, precies en op locatie vervangen door Voordelig Autoglas. Tegen het voordeligste tarief vervangen wij uw achterruit door glas van de hoogste kwaliteit! Vraag snel uw vervanging aan. Selecteer hieronder uw automerk of vul op de homepage uw kenteken in.

 

Lees meer...
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5!
Lees klantervaringen
Geen resultaat? Wij helpen u verder!

Wij zijn continu bezig met het toevoegen van nieuwe autoruiten aan onze website. Staat uw ruit er niet tussen? Grote kans dat wij deze wel hebben. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Aanvraag via whatsapp
Wilt u snel antwoord? Stuur ons een whatsappje met foto van de ruit en uw auto gegevens.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.