Populair

Populair

Populair

Zijruit vervangen

Heeft u een barst, sterretje of scheur in de zijruit van uw auto? Wacht niet te lang met het vervangen van uw ruit! Een klein probleem kan al snel groot een groot risico worden.

Via Voordelig Autoglas kunt u eenvoudig de juiste zijruit, voorruit of achterruit voor uw auto laten monteren. Voer uw kenteken in, kies voor ‘zijruit’ en u vindt precies de autoruit die u nodig heeft. De ruiten worden op locatie vervangen op een moment dat het voor u uit komt.

  • Waar en wanneer u wilt
  • Controle en afhandeling met verzekeraars
  • Vergoeding van uw eigen risico
  • Montage door gecertificeerde specialisten, 4 jaar FOCWA-garantie

Gemakkelijk, snel en voordelig!

Goedkoop uw zijruit vervangen

Wanneer u naar uw merkdealer gaat om uw autoruit te vervangen, liggen de kosten een stuk hoger dan wanneer u dat via Voordelig Autoglas doet. Terwijl u precies dezelfde kwaliteit glas krijgt, dat op dezelfde manier gemonteerd is!

De zijruiten komen van de fabrikanten die ook uw originele ruiten gemaakt hebben. De modellen die ingebouwd worden, bevatten echter niet het logo van uw automerk. Dit noemt men ‘aftermarket’ glas. Dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs! De ruiten zijn uiteraard OEM-goedgekeurd.

De kosten voor de vervanging kunnen vergoed worden door uw autoverzekering. Een WA+-verzekering is hiervoor een vereiste. Het verschilt echter per verzekeraar en verzekering of het vervangen van uw ruit volledig of gedeeltelijk vergoed wordt. Controleer voor volledige duidelijkheid en zekerheid de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Moet u eigen risico betalen? Voordelig Autoglas en haar montagepartners betalen deze kosten! Bij het maken van uw afspraak kunt u altijd navragen of de garage wilt controleren wat uw specifieke verzekering dekt en welke kosten door de garage vergoed worden. Wel zo voordelig!

Vervanging op locatie

Een dag zonder auto kan voor problemen en vraagstukken zorgen. Gelukkig kan uw zijruit ook op locatie gewisseld worden. Zo kunt u rustig op kantoor of in de sportschool zijn, terwijl op de parkeerplaats binnen een uur uw ruit vervangen wordt.

De zekerheid van glas van topkwaliteit en de perfecte montage

Hetzelfde soort glas met dezelfde afwerking als uw originele ruit. De zijruiten die wij monteren zijn allen OEM-goedgekeurd. Dit houdt in dat deze door de onafhankelijke toezichthouder en de fabrikant volledig goedgekeurd zijn. Het verschil met uw oude zijruit is dat daar het logo van uw automerk in verwerkt is. Dit duwt de kostprijs omhoog! Vervanging via Voordelig Autoglas is daarmee financieel aantrekkelijker dan een reparatie door uw merkdealer, waar gebruik gemaakt wordt van het glas met merklogo’s.

Maar met alleen goed glas bent u er nog niet. De wijze waarop uw zijruit gemonteerd wordt, is minstens zo belangrijk. De FOCWA-gecertificeerde montagepartners van Voordelig Autoglas zijn bewezen ervaren in het plaatsen van autoruiten. Hierdoor kan binnen een uur een zijruit gemonteerd worden, die precies aansluit op de profielen van uw auto. Op het montagewerk zit 4 jaar FOCWA-garantie, zodat u zeker weet dat u in de toekomst niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Zoek het merk en model van uw auto op en vind eenvoudig de zijruit die u nodig heeft. In de prijs is de montage inbegrepen. Regel het nu via Voordelig Autoglas!

Lees meer...
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5!
Lees klantervaringen
Geen resultaat? Wij helpen u verder!

Wij zijn continu bezig met het toevoegen van nieuwe autoruiten aan onze website. Staat uw ruit er niet tussen? Grote kans dat wij deze wel hebben. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Aanvraag via whatsapp
Wilt u snel antwoord? Stuur ons een whatsappje met foto van de ruit en uw auto gegevens.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.