Populair

Populair

Populair

Voorruit vervangen op locatie

Heeft u een barst of scheur in de voorruit van uw auto? Dan wilt u de voorruit snel laten vervangen, zonder dat u daar veel tijd aan kwijt bent.

Gelukkig is het mogelijk om uw voorruit op een locatie naar keuze te laten vervangen.

Terwijl u aan het werken, sporten of ontspannen bent, wordt uw ruit binnen een uur gewisseld. Zo heeft u minimale overlast!

Ruitvervanging in 5 minuten geregeld

Het vinden van de juiste ruit hebben wij makkelijk gemaakt voor u. Voer uw kenteken in, kies voor een voor-, achter- of zijruit en eventuele opties. U kunt ook het geschikte model voor uw auto vinden, door eerst uw merk en vervolgens uw model en type ruit te kiezen.

Vervolgens wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de vervanging. Waar en wanneer u maar wilt! Realiseer u wel dat u na de vervanging een uur niet mag rijden met uw auto, omdat de ruit goed moet hechten.

Kosten van het vervangen van uw voorruit op locatie

De prijzen op onze website zijn inclusief voorrijkosten, materiaal en montage. Ongeacht de locatie waar uw nieuwe ruit geplaatst moet worden! Doordat wij werken met vele FOCWA-gecertificeerde montagepartners, is er altijd een goede monteur bij u in de buurt. Op het montagewerk zit 4 jaar FOCWA-garantie.

U bent voordelig uit, doordat wij gebruik maken van ‘aftermarket’ glas. Deze ruiten worden geproduceerd door de fabrikanten die leveren aan de autoproducenten. De voorruit bevat echter geen merklogo. Wanneer u uw ruit door uw merkdealer laat vervangen, is dat wél het geval. Dit scheelt aanzienlijk in de prijs, terwijl de kwaliteit exact hetzelfde is.

Vergoeding van de reparatie door uw autoverzekering

Of de reparatie vergoed wordt door uw verzekering, is afhankelijk van het type verzekering en de polisvoorwaarden.

U heeft een WA+-verzekering nodig, waarin tevens in de voorwaarden opgenomen is dat ruitvervanging ook vergoed wordt.

Let wel: ‘ruitschade’ is niet hetzelfde als de vervanging van de ruit! Afhankelijk van uw verzekeringspolis kan het zijn dat u eigen risico zou moeten betalen. Voordelig Autoglas en haar montagepartners betalen deze kosten echter voor u. En de administratieve afhandeling met uw verzekeraar? Dat regelen wij voor u! Lees onze pagina over vergoeding door verzekeraars.

Laat nu uw voorruit vervangen via Voordelig Autoglas, waar en wanneer u dat maar wilt. Selecteer hieronder uw automerk of vul op de homepage uw kenteken in.

Bekijk onze video autoruit vervangen op locatie
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5!
Lees klantervaringen