Populair

Populair

Populair

Voorruit vervangen

Loop geen gevaar, rijd niet door met een barst of scheur in uw voorruit. Uw zicht kan belemmerd worden en u loopt het risico dat de schade groter wordt. Met alle gevolgen van dien. Wees dan ook op tijd met het vervangen van uw voorruit!

Het vervangen van uw ruit hoeft u geen extra tijd te kosten. Bovendien kan deze reparatie grotendeels door uw verzekering vergoed worden. Moet u eigen risico betalen? Deze vergoeden wij gedeeltelijk of volledig.

Veilig en snel kunt u weer de weg op! 

Gemakkelijk en snel uw voorruit laten vervangen

Regel de vervanging van uw voorruit via Voordelig Autoglas. Uw ruit kan op locatie vervangen worden. Terwijl u aan het werk, sporten of ontspannen bent, wordt binnen een uur een nieuwe ruit geplaatst.

Voer uw kenteken in, kies uw type ruit, selecteer eventuele opties en wij nemen contact met u op voor een afspraak. U kunt ook navigeren via de onderstaande merklogo’s. 

Kosten voorruit vervangen

De ruiten die wij plaatsen zijn allen OEM-goedgekeurd. Deze zijn goedgekeurd door de fabrikant van de ruiten van uw auto: de Original Equipment Manufacturer (OEM).

Doordat het ‘aftermarket’ glas betreft, zijn de ruiten aanzienlijk goedkoper dan wanneer u via uw merkdealer het glas laat vervangen. De ruiten van aftermarket glas worden geproduceerd door dezelfde fabrikanten als uw originele voorruit. De kwaliteit is dus hetzelfde! In aftermarket glas is het merk van uw auto echter niet verwerkt.

De kosten van de vervanging verschillen per automodel en type ruit. Deze worden direct getoond, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wanneer u een WA+-autoverzekering heeft, kan de vervanging grotendeels vergoed worden. Controleer wel in uw polisvoorwaarden of ruitvervanging ook in de verzekering opgenomen is en of u eigen risico moet betalen. Dit verschilt namelijk per verzekering.

Komt u er zelf niet uit? Onze montagepartners regelen het kosteloos voor u:

  • Controle of en hoe uw vervanging vergoed wordt door uw verzekering
  • Administratieve afhandeling met uw verzekeraar
  • Volledige of gedeeltelijke vergoeding van uw eigen risico

Met een veilig gevoel weer op weg

 Bij het vervangen van uw voorruit wordt het juiste model gebruikt, dat perfect aansluit op de profielen van uw auto. De ruit wordt geplaatst door FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Deze monteurs met bewezen ervaring zijn specialisten die op elk detail letten.

Wacht niet met het vervangen van uw voorruit! Bespaar tijd en geld, laat uw ruit nu vervangen via Voordelig Autoglas. Voer op de homepage uw kenteken in of kies hieronder uw merk.

Lees meer...
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5!
Lees klantervaringen
Geen resultaat? Wij helpen u verder!

Wij zijn continu bezig met het toevoegen van nieuwe autoruiten aan onze website. Staat uw ruit er niet tussen? Grote kans dat wij deze wel hebben. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Aanvraag via whatsapp
Wilt u snel antwoord? Stuur ons een whatsappje met foto van de ruit en uw auto gegevens.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.